Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
عمومی
Viewed 42 times 0 Answers
0
من در فروردين امسال امتياز ساسكاچوان رو آوردم و ارديبهشت ماه مداركم رو فرستادم از اون موقع تا الان منتظر نامينيشن هستم ميخواستم بدونم كسي اطلاع داره از اول امسال كسي نامينيشن دريافت كرده يا ويزا شده براي ساسكاچوان؟
2021-09-22 02:41:00
Canada
عمومی
#سال
0
Votes
0
Answers
42
Views
Similar Question:
#سال
درود دوستان من و پدر و مادرم که سالخورده هستن به تازگی به مونترال اومدیم. در کلاسهای دولتی فرانسه در Centre Pauline-Julien واقع در6750 Chem. de la Côte-des-Neigesثبت نامشون کردم و قصد دارم در نزدیک ترین مکان به این سنتر براشون ۱ ساله یک آپارتمان یک خوابه برای ۱۵ نوامبر ۲۰۲۳ اجاره کنم.. چون این شهر رو خوب نمیشناسم و وسیله نقلیه فعلا ندارم نمیدونم چطور میشه یه رنتال يا کاندو یکخوابه ی آسانسور دار (ماکزیمم ۱۳۰۰ تا ۱۳۵۰ در ماه) مشخصا هر چه نزدیکتر به این سنتر در Côte-des-Neiges براشون پیدا کرد.. م
2023-10-05 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
9
Views
دوستان ۰۰۰ فرزندانی که پدر و مادرشون رو اسپانسر می کنن و براشون pr می گیرن۰۰۰ ومیارنشون کانادا۰۰۰ آیا اگر سنشون بالای شصت سال باشه دولت کانادا بهشون حقوق میده؟شرایطی داره؟
2023-10-22 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
7
Views
سلام دوستان. یه سوال داشتم. اگر پدر و مادری با هم مشکل داشته باشن و مادره بخواد بچه ۱۰ ساله شو بدون اجازه شوهر برداره از خونه بره چیکار باید کرد. ممنون میشم تو پی وی به من بگید.
2023-12-29 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
7
Views
سلام وقت بخیر سال نو میلادی رو تبریک میگم به تمام اعضای گروه ببخشید یه سوال داشتم کسی اطلاع داره که برای پدر و مادر بالای هفتاد سال برای دعوتنامه و ویزا شدن احتیاجی به انگشت نکاری ترکیه هست
2024-01-01 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
6
Views
سلام دوستان، کسی می دونه برای ویزای خانوادگی پدر و مادر ، اگر ۵۰سال پیش بیشتر از ۶ماه توی یک کشور دیگه زندگی کرده باشن، عدم سوء پیشینه اون کشور نیازه؟
2024-01-03 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
5
Views
سلام آیاکسی که از نگهداری شخص سالمندبه پی آرمیتونه برسهومدت زمان چندماه میخواهدومدرک زبان چندمیخواهداگرکسی شرایط این میدونه راهنمایی کنه تشکر
2024-01-10 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
4
Views
با سلام و درودمن به همراه همسر و فرزندم که ۱۶ ساله است هم اکنون در ونکوور هستیمو در حال پر کردن مطالب تبدیل ویزای توریستی به ورک پر میتسوال داشتم که برای پسرم که ۱۶ ساله است ، چی بزنماگر بزنم تحصیلی مدارک پذیرشی میخواد اگر بزنم کاری هم خوب نمیشه از راهنمایی تون ممنونمبفرمایید این گره چطور باز میشهبا سپاس فراوان
2024-01-14 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
5
Views
سلام کسی دکتر خانواده میشناسه که پذیرش کنن ، من پسرم ۷ ساله هست. و با توجه به مدرسه و ویروسی بودن محیط بچه ها هنوز پیدا نکردیم و کلی مشکل داریم
2024-01-13 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
7
Views
سلام من ویزام اکسپایر شده و ورک پرمیت دارم تا سال ۲۰۲۷ وقتی فورم imm 5257 پر میکردم یه قسمتی داره به نام Purpose of my visit و من Returning worker انتخاب کردم ولی Fund Available for my stay میخواد من نمیدونم چقد باید بزنم اونجا میشه منو راهنمایی کنید
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
6
Views
سلام دوستان يه سوال داشتم پسرم ۱۸ سالشه و ایران کلاس ۱۲ هست برای اینکه ونکوور ادامه تحصیل رو داشته باشه باید از کجا شروع کنه من باید برای امتحان assessmentباید کجا ببرمش
2024-01-15 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
2
Views
، یک شرکت ایرانی هست که به صورت آنلاین کار می کند و پول مشتریان را بین ایران و کانادا جابجا می کند اسم شرکت : Lumenwire آیا از بین شما ، کسی از طریق این شرکت به ایران پول فرستاده ؟ اگر بله ممکن است خواهش کنم تجربه اش را با من در میان بگذارد ؟ خیلی ممنون ام
2021-09-03 12:46:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
46
Views
سلام دوستانبرای تمدید پاسپورت در سامانه میخک یک مدرک اقامتی و مدرک اثبات مقیم بودن میخواد. میشه اگه کسی از دوستان فرق این دو را می دانند بفرمایند. می تونم ورک پرمیتم و بی سی ای دیم یا گواهینامه رو بفرستم؟در ضمن در رابطه با عکس ایا عکس ها باید کمتر از 6 ماه پیش گرفته شده باشند یا شرایطی هست؟
#Canada
0
Votes
0
Answers
7
Views
سلام اگر شخصی داخل کانادا با ویزای استادی پرمیت باشه آیا میتونه برای پدر و مادرش دعوتنامه بفرسته و اینکه چقدر ازمدت تحصیلش باید گذشته باشه ( محدودیت نداره که برای مثال بعد ۶ ماه بتونه بفرسته ) ؟؟ممنون
2023-05-15 00:00:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
12
Views
من امسال ارشد قبول شدم و قصدم اینه که برای دکترا اپلای کنم میخواستم بپرسم من به طور معمول حداکثر چقدر فرصت دارم و میتونم واسه زبان وقت بزارم چون میخوام دیگه حداقل قبل از شروع مکاتبه با اساتید و ددلاین ها آزمون زبان رو داده باشه ممنون میشم راهنمایی کنید ?
2021-09-02 01:53:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
44
Views
سلام دوستان ي سوالي داشتم در مورد شرايط بچه اي كه همراه با پدر و مادرش مياد. پدرومادر هردو با وورك پرميت درحال حاضر كانادا هستيم براي بچه ايا بايد اقدامي انجام بشه يا باهمون ويزاي توريستي بايد بمونه؟ و سوال بعدي اينكه ايا دولت كبك امتيازي براي اين بچه ها هم قتئل هست يا نه، مثل بيمه و …
2023-11-21 00:00:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
6
Views
درود دوستانپدر و مادر من PR هستند و حدود یک هفته ای هست که از تهران به مونترال مهاجرت کردند. گویا دولت کبک براي افراد PR و سیتیزن کلاسهایی رو تحت عنوان آموزش بیزنس برگذار میکنه که یک روز در هفته و آنلاین هست و مبلغی هم به شرکت کننده ها پرداخت میشه. من هر چه سرچ کردم چیزی در این مورد دستگیرم نشد. میشه خواهش کنم اگه اطلاعاتی/لینکی/شماره تماسی در این خصوص دارید برای من pm کنید..؟ یا اگه کانالی در تلگرام هست که مختص این سوال هست رو بهم معرفی/جوین کنید..؟ بسیار ممنون میشم
2023-09-22 00:00:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
7
Views
من سیم کارت فیز گرفتم و فعالش کردم ولی هر کار میکنم رو گوشیم که ایفون هست و از ایران آوردم آنتن نمیده و no service هست کسی از اطلاع داره مشکل از کجاست
2021-09-03 23:59:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
45
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal